U vindt woningbouw het belangrijkst

Goedemiddag Leiden,

In de afgelopen weken hebben wij niet alleen genoteerd welke partij u graag in de raad ziet. Wij hebben ook genoteerd welke onderwerpen u belangrijk vindt.

Woningbouw!
Van de onderwerpen die wij zelf suggereerden vindt u Openbaar Vervoer het belangrijkst. Bij één derde van alle formulieren stond deze bovenaan. De minste belangstelling gaat uit naar de nieuwe werkplek van de gemeente-ambtenaren.
Daarnaast hebben wij gevraagd naar de onderwerpen die u zelf wilt aandragen. Ook daar voeren lokale onderwerpen de boventoon: groen en leefbaarheid in de wijken, bouwen en verstedelijking, maar vooral ook sociale kwesties gaan u na aan het hart.

Verreweg het belangrijkste punt is echter de beschikbaarheid van woningen. Nieuwbouw voor starters, betaalbare huren, voldoende woningen en woningentekort waren termen die vele malen door u genoemd werden.

Wat zijn de partijen dan van plan?
Als woningbouw zo’n belangrijk punt is, dan is de volgende vraag welke partij hier dan het beste aan uw wensen tegemoetkomt. Dat kunt u zelf nalezen in hun programma’s.

Fijne zondag verder,

Leiden Kiest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *